26.10.20 | 21:34

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΦΑΙΣΤΟΥ

Προγράμματα δια βίου μάθησης για τα Σώματα Ασφαλείας από το Δήμο Φαιστού
03.02.14 | 12:48

Προγράμματα δια βίου μάθησης για τα Σώματα Ασφαλείας από το Δήμο Φαιστού

Το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, δια μέσου των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, συμφώνησαν να αναπτυχθούν και να οργανωθούν ειδικά τμήματα εκπαίδευσης για το προσωπικό του Υπουργείου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης με πόρους από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού των Υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διαρκή βελτίωση της αποδοτικότητας και της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία. 

Τα προγράμματα είναι δωρεάν και οι εκπαιδευόμενοι μετά την επιτυχή παρακολούθηση τους λαμβάνουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Καλούνται όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Φαιστού, την κα. Μαρία Κυδωνάκη, τηλ.28923 40265 και κ. Δημήτρη Μπαστάκη, τηλ. 28923 40239.

Παράλληλα, συνεχίζονται τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Φαιστού με μεγάλη επιτυχία. 

Η συμμετοχή των πολιτών είναι τεράστια και εβδομαδιαία υπάρχουν νέες ενάρξεις τμημάτων. 

Μάλιστα μέσα στο Φεβρουάριο, θα ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως ρώσικα, ιταλικά, ισπανικά, γερμανικά, αγωγή υγείας-πρώτες βοήθειες, διακόσμηση, τουρισμός, θέατρο, φωτογραφία, οικονομικά, βιολογική γεωργία κ.α.

Η Δήμαρχος Φαιστού, κα. Μαρία Πετρακογιώργη, επισκέφθηκε την τελευταία εβδομάδα τα νέα τμήματα που ξεκίνησαν και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη λειτουργία των τμημάτων και την ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή των πολιτών. 

Ευχαρίστησε τα στελέχη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, για τη μοναδική και συστηματική τους δουλειά, ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ, όπως δήλωσε, ανήκει στους πολίτες του Δήμου, που από την πρώτη στιγμή στήριξαν και στηρίζουν τα προγράμματα της Δια Βίου Μάθησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ