23.04.18 | 06:42

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Πρόεδρος Κοινότητας έκλεβε τον φούρνο του χωριού του!
21.10.16 | 08:12

Πρόεδρος Κοινότητας έκλεβε τον φούρνο του χωριού του!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της ανατολικής Φθιώτιδας και ειδικότερα οι συγχωριανοί του Προέδρου της Κοινότητας, όταν έμαθαν ότι, αυτός ήταν ο "ποντικός", που είχε ρημάξει το φούρνο του χωριού, όπως αποκαλύπτει το lamiareport.gr.

Ο Πρόεδρος - "ποντικός" συνελήφθη χθες βράδυ από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας, οι οποίοι τον "έπιασαν στα πράσα" και μάλιστα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Επισημαίνεται ότι, ο Πρόεδρος είναι εκλεγμένος με τον Συνδυασμό του Δημάρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου.

Η υπόθεση

Τους τελευταίους μήνες, ο ιδιοκτήτης του φούρνου στο χωριό ανακάλυψε ότι, συστηματικά κάποιος έκλεβε χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Ποτέ όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι, θα ήταν ο Πρόεδρος του χωριού, ο οποίος μάλιστα, άγνωστο πως, είχε και αντικλείδι από το μαγαζί του! Πιθανολογείται ότι, λόγω της οικειότητας που είχε με τους ιδιοκτήτες, πήρε τα κλειδιά κρυφά και έβγαλε αντικλείδι.

Τελικά το γεγονός καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Στυλίδας, οι αστυνομικοί του οποίου "έκαναν τσακωτό" τον Πρόεδρο χθες βράδυ, μόλις βγήκε από το φούρνο με τα χρήματα που είχαν προσημειώσει και είχε πάρει από την ταμειακή μηχανή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, οι κλοπές ξεκίνησαν τον Αύγουστο και μέχρι χθες ο Πρόεδρος - "ποντικός" είχε πάρει χρήματα από το ταμείο τουλάχιστον 20 φορές!

Λένε ότι το ποσό κάθε φορά ήταν από 100 - 130 Ευρώ.

Τα "προσημειωμένα" που πήρε χθες βράδυ ήταν 115 Ευρώ.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε μπει τουλάχιστον δύο φορές.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό, που έχει αφαιρέσει συνολικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ