23.06.18 | 19:01

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος ΝΔ: «Διορίζετε συμβασιούχους και τους μονιμοποιείτε αυθαίρετα»
18.05.17 | 21:45

Πρόεδρος ΝΔ: Διορίζετε συμβασιούχους και τους μονιμοποιείτε αυθαίρετα

Μεταξύ... πολλών άλλων, οι συμβασιούχοι στο "οπλοστάσιο" του Προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αναφερόμενος στις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που δεν τηρήθηκαν - «να τελειώνετε με το παλιό και τη διαπλοκή», όπως επί λέξει ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δημιουργείτε ένα κομματικό στρατό και χτίζετε ένα νέο πελατειακό Κράτος. Ενάντια στο Σύνταγμα και τους νόμους. Ενάντια στις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων. Διορίζετε συμβασιούχους στο Δημόσιο, τους μονιμοποιείτε αυθαίρετα. Μέχρι βέβαια να καταπέσουν οι παράνομοι διορισμοί σας στα δικαστήρια. Βάζετε και πάλι, δηλαδή, ανθρώπους σε ομηρία και τους εκμεταλλεύεστε χυδαία. 

Έχετε καταστήσει το Σύνταγμα της χώρας «κουρελόχαρτο» και ποιος ξέρει ακόμα – αν κρίνουμε από τις διαρροές σας – τι σχεδιάζετε, παίζοντας με τους Θεσμούς. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι έχουν γνώση οι θεματοφύλακες του Πολιτεύματος. Παρεμβαίνετε με ωμότητα στη Δικαιοσύνη, όπως συνεχώς σας καταγγέλλουν οι δικαστικές ενώσεις», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ