03.08.20 | 14:46

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το προεδρείο και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου
09.09.19 | 16:50

Το προεδρείο και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου

Εκλογές για την ανάδειξη του Προεδρείου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου έγιναν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, πρότεινε εκ μέρους την πλειοψηφίας τον δημοτικό σύμβουλο, Θανάση Μελίστα, για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Το Δημοτικό Συμβούλιο υπερψήφισε την πρόταση του Δημάρχου της πόλης και ο Θανάσης Μελίστας εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην θέση του Αντιπρόεδρου εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος, Συμεών Χαλκίδης, ενώ Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος, Σπύρος Αγγελόπουλος.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για την εκλογή του νέου Προεδρείου τα εξής: «Εύχομαι στο Προεδρείο, όπως και σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, να έχει μια καλή και εποικοδομητική θητεία. Ο Θανάσης Μελίστας είναι μια εξαίρετη επιλογή για την θέση του Προέδρου, με ικανότητα να συνθέτει απόψεις, ενώ διαθέτει άριστες νομικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθει επάξια στα νέα του καθήκοντα. Επίσης θέλω να συγχαρώ τον Σύμο Χαλκίδη για την εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου και τον Σπύρο Αγγελόπουλο για την εκλογή στη θέση του Γραμματέα».

 

Οι αντιδήμαρχοι

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, επίσης, όρισε Αντιδήμαρχους για ένα έτος, τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας με τις αντίστοιχες αρμοδιότητες ως εξής:

• Αθανάσιος Ντερέκας: Αναπληρωτής ∆ημάρχου, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Ανακύκλωσης, Περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

• Γεώργιος Φελλάς: Αντιδήμαρχος Πρασίνου  και  Κηποτεχνίας, Παιδικών Χαρών, φροντίδας αδέσποτων ζώων, συντονισμού των Αθλητικών δραστηριοτήτων και συντονισμού και επίβλεψης της Πολιτικής Προστασίας.

• Βασιλική Καραβία: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Προγραμμάτων ∆ια Βίου Μάθησης και Λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

• Βασίλης Γρούμπας: Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ∆ιοικητικής  Μέριμνας, Εξυπηρέτησης Πολίτη, Επιχειρηματικής δραστηριότητας.

• Παντελεήμων Δείξιμος: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πολιτιστικής Πολιτικής, Ανάδειξης Αρχαιοτήτων, Πολιτιστικών Θεσμών και Εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Συνεχίζουμε στη νέα δημοτική περίοδο το πολυδιάστατο έργο μας, με οδηγό το πρόγραμμά μας και όπλο μας την εμπιστοσύνη των πολιτών. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για έναν Δήμο πιο σύγχρονο και πιο ανθρώπινο, στην υπηρεσία των πολιτών. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Αντιδημάρχους να έχουν μια καλή και δημιουργική θητεία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ