26.05.20 | 10:15

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προβλήματα στη λειτουργία του ΚΕΠ Συντάγματος τη Μ. Δευτέρα - Στάση εργασίας των υπαλλήλων
19.04.19 | 13:12

Προβλήματα στη λειτουργία του ΚΕΠ Συντάγματος τη Μ. Δευτέρα - Στάση εργασίας των υπαλλήλων

Κάνοντας λόγο για «καίρια προβλήματα» στη λειτουργία των ΚΕΠ, με κυριότερα, τη μη επαρκή στελέχωση και τη μη εξασφάλιση αξιοπρεπών εργασιακών συνθηκών, νέα προειδοποιητική, τρίωρη στάση εργασίας στο ΚΕΠ Συντάγματος, για τη Μ. Δευτέρα 22/04/2019 από την έναρξη της βάρδιας, κήρυξε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων.

Ο Σ.Ε.Δ.Α. για την κατάσταση καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή.

 

Η ανακοίνωση

«Παρ' όλες τις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΔΑ και ιδιαιτέρως του Προέδρου του Συλλόγου, Βασίλη Πολυμερόπουλου να επιλυθούν τα καίρια προβλήματα των ΚΕΠ, η παντελής αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής ξεπερνά πλέον κάθε όριο.

Σε όλα τα ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων η κατάσταση είναι τραγική. Σήμερα πραγματοποιήθηκε προειδοποιητική τρίωρη στάση εργασίας στο ΚΕΠ Συντάγματος από την έναρξη της βάρδιας, με αίτημα την επαρκή στελέχωση και την εξασφάλιση αξιοπρεπών εργασιακών συνθηκών.

Αν δεν επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν. Τη Μ. Δευτέρα 22/04/2019 θα γίνει εκ νέου τρίωρη στάση εργασίας στο ΚΕΠ Συντάγματος, από την έναρξη της βάρδιας. Η Δημοτική Αρχή δεν επιτρέπεται να είναι ωσεί παρούσα.

Όλη η Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος, ο Γενικός Γραμματέας κτλ πληρώνονται για να κάνουν διοίκηση και όχι για να σφυρίζουν αδιάφορα ή να θεωρούν πως βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο. Αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν υπάρχει και η λύση της παραίτησης, την οποία όμως από ότι βλέπουμε την αποφεύγουν "όπως ο διάολος το λιβάνι".»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ