24.09.20 | 15:01

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πριν ο ίδιος φύγει... διέγραψε τον Ζαγοράκη ο Πρωθυπουργός
28.01.20 | 13:07

Πριν ο ίδιος φύγει... διέγραψε τον Ζαγοράκη ο Πρωθυπουργός

Πριν ο ίδιος κάνει πράξη την προειδοποίησή του για αποχώρηση από τη ΝΔ (στην περίπτωση υποβιβασμού του ΠΑΟΚ), ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε την διαγραφή του Ευρωβουλευτή, πριν λίγα λεπτά, κι κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Πρωθυπουργού & Προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη.

 

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ 

«Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. 

Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα.

Η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης.

Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται  άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται.

Με απόφασή του Πρωθυπουργού, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης.»

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ