15.08.20 | 07:59

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Πρατήριο καυσίμων χωρίς άδεια στο Χαλάνδρι - Σφραγίστηκε από την Περιφέρεια
06.09.17 | 10:28

Πρατήριο καυσίμων χωρίς άδεια στο Χαλάνδρι - Σφραγίστηκε από την Περιφέρεια

Από την Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών γνωστοποιήθηκε η σφράγιση πρατηρίου, που διέθετε στο καταναλωτικό κοινό υγρά καύσιμα και υγραέριο, χωρίς την απαιτούμενη εκ του νόμου άδεια!

Το πρατήριο βρίσκεται στο Χαλάνδρι, στη συμβολή των οδών Ηρακλείτου 17-19 και Κλεισόβης 2-4, και σε πρώτη φάση, σφραγίστηκαν οι αντλίες παροχής υγρών καυσίμων και διανομής υγραερίου.

Ταυτόχρονα, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες δημόσιες Αρχές για τις κατά νόμο ενέργειες τους, ώστε να καταστεί δυνατή και με ασφάλεια η σφράγιση και των υπόγειων δεξαμενών. «Και τούτο γιατί ο εκμεταλλευτής του πρατηρίου, παρότι είχε εγκαίρως ενημερωθεί, δεν προέβη, ως όφειλε εκ του νόμου, στην απομάκρυνση των καυσίμων από τις δεξαμενές και στον καθαρισμό αυτών προκειμένου να είναι ελεύθερες αερίων», όπως ενημερώνει η Π.Ε.

«Οι έλεγχοι νομιμότητας, ιδιαίτερα στο χώρο της διάθεσης καυσίμων, πρόκειται να ενταθούν. Η Περιφέρεια Αττικής είναι αποφασισμένη να παρεμβαίνει δραστικά για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος και την καταπολέμηση της ανομίας στην επιχειρηματικότητα», ολοκληρώνει.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ