23.01.21 | 15:48

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα «πόρτα» Λεβέντη στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Γιατί επιτέθηκε σε ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Ποτάμι
29.12.15 | 11:08

Νέα πόρτα Λεβέντη στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Γιατί επιτέθηκε σε ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Ποτάμι

Νέο «όχι» του Προέδρου της «Ένωσης Κεντρώων», Βασίλη Λεβέντη, σε κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και στήριξη της Κυβέρνησης. «Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» δήλωσε, μιλώντας σήμερα το πρωί, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. 

«Ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας», συμπλήρωσε. 

Είπε ακόμη ότι, μία τέτοια Κυβέρνηση έχει νόημα αν συμμετάσχουν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., η Ν.Δ. και η «Ένωση Κεντρώων», γιατί, όπως υποστήριξε, «το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το "Ποτάμι" δεν είναι σοβαρά κόμματα και βρίζουν μόνο τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.»...

Δήλωσε ακόμη ότι, θα προτιμούσε να εκλεγεί αρχηγός στη Ν.Δ. ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, «γιατί ο Κώστας Καραμανλής που τον στηρίζει και διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο ευνοεί μια κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα συμμετάσχει η Ν.Δ. του κυρίου Μεϊμαράκη». 

Ο κ. Λεβέντης εξέφρασε την αντίθεσή του στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς, όπως είπε, «έχει την υποστήριξη του Άδωνι και του Βορίδη», τους οποίους και χαρακτήρισε «ακροδεξιά βαρίδια». 

Τέλος, σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Λεβέντη, «αν ο Κώστας Καραμανλής πει στον Πάνο Καμμένο να βγει από την Κυβέρνηση για να διευκολύνει τις εξελίξεις και να μπει στην κυβέρνηση η Ν.Δ.», εκείνος θα το πράξει. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ