15.08.20 | 01:31

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πόρος: Ανασύρθηκαν οι 3 σοροί των επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο
20.08.19 | 18:18

Πόρος: Ανασύρθηκαν οι 3 σοροί των επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές μετά την πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου στον Πόρο, στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και τον Πόρο.

Το ελικόπτερο, κατέπεσε αμέσως μετά την προσπάθεια απογείωσης του από ελικοδρόμιο, στην περιοχή του Γαλατά.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, το ελικόπτερο ήρθε σε επαφή με καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα ο χειριστής του να χάσει τον έλεγχό του και αυτό να συντριβεί...

Πληροφορίες κάνουν λόγο, ότι υπήρξε και έκρηξη, αμέσως μετά την επαφή του ελικοπτέρου με τα ηλεκτροφόρα καλώδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ελικόπτερο, που ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία και ενοικιάζεται για μεταφορά προσώπων, επέβαιναν συνολικά τρία άτομα, ο χειριστής του και δύο άτομα, ρωσικής καταγωγής.

Επί τόπου βρίσκονται ήδη 6 σκάφη του Λιμενικού και δύτες της Ομάδας Υποβρύχιων Αποστολών που αναζητούν ίχνη των επιβαινόντων στο ελικόπτερο, το κέλυφος του οποίου εκτιμάται ότι βρίσκεται σε βάθος 4-5 μέτρων.

Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο Super Puma. Από το ατύχημα, έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε ορισμένες περιοχές.

[18:08]: Οι τρεις σοροί των επιβαινόντων του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Πόρου-Γαλατά εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Το ελικόπτερο φέρεται να είχε υποβάλει σχέδιο πτήσης από Μέγαρα προς Γαλατά και από Γαλατά προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

 ΠΗΓΗ: ant1news.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ