24.01.21 | 12:23

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

«Πόλεμο λάσπης» ενόψει Εκλογών καταγγέλλει ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής
23.01.14 | 08:20

Πόλεμο λάσπης ενόψει Εκλογών καταγγέλλει ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σε διάφορα ιστολόγια και ιστοσελίδες, τα οποία εμφανίζουν τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής, Κωνσταντίνο Λεβαντή, ως εμπλεκόμενο σε περιστατικό ξυλοδαρμού ηλικιωμένης γυναίκας, στην Κερατέα, στις 18-1-2014, ο Δήμαρχος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Δηλώνω, ότι είναι παντελώς αναληθή, ανυπόστατα και συκοφαντικά τα εν λόγω δημοσιεύματα και μόνο σκοπό έχουν να πλήξουν την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μου.

Το ψευδέστατο αυτό δημοσίευμα, περί του δήθεν ξυλοδαρμού ηλικιωμένης γυναίκας, επειδή μου ζήτησε δήθεν άδεια υλοτομίας!! έγινε αρχικά στις 20-1-2014 από το ανώνυμο Βlog Lavreotiki Files, το οποίο δημιουργήθηκε τους τελευταίους μήνες και έκτοτε συστηματικά καθυβρίζει και συκοφαντεί με πρωτοφανή εμπάθεια εμένα και τους συνεργάτες μου, με προφανή λόγο την απόφασή μου να συμμετάσχω στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Το ψευδές αυτό δημοσίευμα, αναπαρήγαγαν στην συνέχεια και άλλες Ιστοσελίδες και Ιστολόγια, χωρίς να ελέγξουν την αλήθεια και να διασταυρώσουν την ακρίβεια των πραγματικών περιστατικών του γεγονότος που αναφέρεται στο αρχικό δημοσίευμα.

Το περιστατικό στο οποίο αναφέρονται τα δημοσιεύματα, αφορά διαπληκτισμό μεταξύ κατοίκων της περιοχής, σχετικά με κάποιες άδειες υλοτομίας που δόθηκαν από το Δασαρχείο Λαυρίου σε καμένες περιοχές της Λαυρεωτικής. 

Στο συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έγινε σε κατάστημα της Κερατέας, όπου έτυχε να παρευρίσκομαι εγώ και ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Στάμου, προσπάθησα να κατευνάσω και να ηρεμήσω τους διαπληκτιζόμενους. 

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι, σε ουδέν επεισόδιο ξυλοδαρμού κατοίκων ενεπλάκην και ουδεμία ηλικιωμένη γυναίκα κτύπησα ή κτυπήθηκε από οιονδήποτε άλλον.

Άπαντα τα περί του αντιθέτου δημοσιευθέντα αποτελούν παραποίηση της αλήθειας και διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ενόψει της προεκλογικής περιόδου και της δηλωμένης επιθυμίας μου να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, για να συνεχίσω και να ολοκληρώσω το έργο της ανασυγκρότησης και της ανάπτυξης του Δήμου Λαυρεωτικής, το οποίο ξεκίνησα με τους συνεργάτες μου το 2011 σε έναν υπερχρεωμένο τότε Δήμο και μέσα στις αντίξοες και δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας μέχρι σήμερα.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, ζητώ από τις Ιστοσελίδες και τα Ιστολόγια που έχουν αναρτήσει το εν λόγω συκοφαντικό δημοσίευμα να το αφαιρέσουν, σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου, για την ικανοποίηση, με κάθε ένδικο μέσο, της ηθικής βλάβης που έχω υποστεί». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ