23.01.21 | 15:53

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Ποιος να συγκριθεί μαζί του..” - Η συγκινητική χειρονομία του Γιάννη Πάριου [ΦΩΤΟ]
14.01.21 | 10:33

Ποιος να συγκριθεί μαζί του.. - Η συγκινητική χειρονομία του Γιάννη Πάριου [ΦΩΤΟ]

Ο Γιάννης Πάριος πρόσφατα κυκλοφόρησε νέο διπλό άλμπουμ με τίτλο «Αχ αγάπη, αχ έρωτα» και αποφάσισε όλα τα έσοδα να τα διαθέσει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα και την Τετάρτη παραδόθηκαν στο νοσοκομείο «Μεταξά» ειδικά κρεββάτια για ΜΕΘ.

Μάλιστα παρουσία του Γιάννη Πάριου, της Μαργαρίτας Μάτσα - Διευθύνουσας Συμβούλου της MINOS EMI/UNIVERSAL, του Δημήτρη Παπαδάτου - Διευθυντή πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, του Βαγγέλη Σπάρταλη - Γενικού Διευθυντή Oμίλου Real Group, του Χαράλαμπου Τουμπέκη - Διοικητού του νοσοκομείου και του κυρίου Σαράντη Ευσταθόπουλου – Υποδιοικητή του νοσοκομείου, παραδόθηκαν και ηδη τοποθετήθηκαν στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ οι δύο κλίνες Μ.Ε.Θ. δωρεά των Γιάννη Πάριου – ΜΕΒΓΑΛ – MINOS EMI/UNIVERSAL – REAL NEWS - E.Δ.Ε.Μ.

Έτσι ολοκληρώθηκε η συγκινητική πρωτοβουλία του Γιάννη Πάριου να προσφέρει τα έσοδα από το νέο του διπλό άλμπουμ ΑΧ ΑΓΑΠΗ -ΑΧ ΕΡΩΤΑ υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας με την υποστήριξη των χορηγών που προαναφέρονται. «Ευχόμαστε υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας και χαιρετίζουμε την χειρονομία όλων όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της» αναφέρει σε μήνυμά της η Minos EMI/Universal.


 ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ