08.12.19 | 12:10

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Πνεύμα Δημοκρατίας, Ήθους και Τιμής από τη νέα Δημοτική Αρχή Βριλησσίων
16.09.14 | 15:05

Πνεύμα Δημοκρατίας, Ήθους και Τιμής από τη νέα Δημοτική Αρχή Βριλησσίων

Άλλη μία προεκλογική δέσμευση της νέας Δημοτικής Αρχής - αυτή της συμμετοχικής - άμεσης δημοκρατίας υλοποιήθηκε στη συνεδρίαση της 15ης Σεπτεμβρίου 2014 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βριλησσίων.   

Συγκεκριμένα, στο θέμα της συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ), ο Δήμαρχος της πόλης, Ξένος Μανιατογιάννης, παραχώρησε την πλειοψηφία του Συμβουλίου στους εκπροσώπους όλων των Δημοτικών Παρατάξεων και στους εκπροσώπους των Φορέων του Οργανισμού! 

Το ίδιο έγινε και με τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΟΔΒ), όπου ως εκπρόσωποι των Πολιτιστικών και Αθλητικών Φορέων της πόλης, ορίσθηκαν ο πΠόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Βριλησσίων (ΑΟΒ) και η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Κρητών Βριλησσίων. 

Με τις παραπάνω ενέργειες, η Δημοτική Αρχή αποτύπωσε όχι μόνο το πνεύμα συνεργασίας, την επιδίωξη της συναίνεσης για τα θέματα της πόλης, τη συλλογικότητα στη δράση και τη διαφάνεια, αλλά και ανέδειξε το ρόλο των Φορέων στο κοινό καλό και το συμφέρον της πόλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ