26.10.20 | 21:52

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΦΑΙΣΤΟΥ

Πλήθος κόσμου συρρέει στο Matala Beach Festival 2014
22.06.14 | 13:15

Πλήθος κόσμου συρρέει στο Matala Beach Festival 2014

«Δεν έπεφτε καρφίτσα», χθες, στα Μάταλα, καθώς πλήθος κόσμου εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και γέμισε την παραλία από νωρίς. 

Από το πρωί του Σαββάτου, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ και τις δυνατές συγκινήσεις που πρόσφεραν οι μοναδικοί καλλιτέχνες και τα εξαιρετικά μουσικά συγκροτήματα που ανέβηκαν στη σκηνή με φόντο τις σπηλιές των Ματάλων. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες που βρέθηκαν στα Μάταλα, στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας, για το φετινό καλοκαίρι.

Για σήμερα, Κυριακή, τελευταία μέρα του Φεστιβάλ, έχουν προγραμματιστεί, επίσης, πλήθος συναυλιών, από μουσικά σχήματα, όπως οι ΑΛΛΟΙ ΜΠΑΝΤΑ, CHARLOTTE CAMPBELL, GIANBURRASTA Bob Marley TB, TH EDOORS ALIVE, ALMA οι οποίοι θα δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα ξεκινώντας από νωρίς το απόγευμα, με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό μέχρι το πρωί.

Πνευστά, κρουστά, νταούλια και κιθάρες θα παρελάσουν σήμερα στη κεντρική σκηνή των Ματάλων. Ο SHANTEL μαζί με το πολυπολιτισμικό συγκρότημα Bucovina club Orkestra έρχονται για να μετατρέψουν τα Μάταλα σε σκηνικό που μοιάζει βγαλμένο από ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα. Τον γνωρίσαμε μέσα από τον απόλυτο χορευτικό ύμνο "Disko Partizani" και τον συνδέσαμε με ένα ηχητικό χρώμα και μία μοναδική live ατμόσφαιρα που φέρνει το πνεύμα της Balkan στο πιο εξτατικό της σημείο.

Όσοι βρεθούν και σήμερα στα Μάταλα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα φαντασμαγορικό showεμπνευσμένο από Τσιγγάνικες ορχήστρες, με τα χάλκινα των Fanfare Ciocarlia και Boban Markovic, συνδυασμένο με ηλεκτρονικά γυρίσματα. 

Ο Shantel θεωρείται ένας χαρισματικός καλλιτέχνης καθώς έχει γράψει την μουσική της ταινίας «The edge of Heaven» που κέρδισε βραβείο στο Φεστιβάλ Καννών το 2007, ενώ έχει παίξει σε μεγάλα φεστιβάλ και clubs σε όλη την Ευρώπη συνεχίζοντας τις περιοδείες του με το νέο και πραγματικά εμπνευσμένο Disko Partizani. 

Αξίζει λοιπόν όσοι βρεθούν στα Μάταλα να ζήσουν λίγο από τη μαγεία που προσφέρει το Φεστιβάλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ