01.03.21 | 20:54

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΚΥΘΗΡΩΝ

«Πλήρως υποβαθμισμένη η κατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυθήρων»
07.02.18 | 15:00

Πλήρως υποβαθμισμένη η κατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυθήρων

Την πλήρως υποβαθμισμένη κατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυθήρων, τόσο σε έλλειψη προσωπικού, όσο και σε λειτουργικότητα μέσων, θέτει με μακροσκελή επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Νίκο Τόσκα και το νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο κ. Τερζούδη, ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης.

Η επιστολή αναφέρει αναλυτικά και συγκεκριμένα στοιχεία από τα οποία προκύπτουν τεράστιες ευθύνες για την απαξίωση του τοπικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου. Παράλληλα, δημοσιεύονται έξι συνολικά επιστολές του Δημάρχου σε τρεις διαφορετικούς Αρχηγούς του Πυροσβεστικού Σώματος, σχετικά με πολύ σοβαρά ζητήματα πυροπροστασίας του νησιού, επιστολές - θα έλεγε κανείς - "προφητικές" αναφορικά με όσα συνέβησαν στα Κύθηρα τον Αύγουστο του 2017.

Ο Δήμαρχος - διερμηνεύοντας την απαίτηση όλων των Κυθηρίων - αξιώνει την ικανοποίηση συγκεκριμένων προτάσεων για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυθήρων και ζητά την αναβάθμισή του σε Πυροσβεστική Υπηρεσία Δ΄ Τάξεως, συγχαίροντας παράλληλα το προσωπικό που ασκεί τα καθήκοντά του σε συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες.

- H επιστολή του Δημάρχου εδώ

- Σχετικά αρχεία

Συνημμένο 1
Συνημμένο 2
Συνημμένο 3
Συνημμένο 4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ