05.07.20 | 10:25

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δ.Σ. Πλατανιά: "Νέες συμβάσεις για τους εργαζομένους ΙΔΟΧ Καθαριότητας"
06.07.17 | 18:16

Δ.Σ. Πλατανιά: Νέες συμβάσεις για τους εργαζομένους ΙΔΟΧ Καθαριότητας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά, κατά τη σημερινή Έκτακτη Συνεδρίαση του, με ομοφωνία των παρόντων μελών, αποφάσισε να γίνει αποδεκτή η αποδοχή των υπηρεσιών των συμβασιούχων εργαζομένων ΙΔΟΧ στην Καθαριότητα έως 31 Μαρτίου 2018, σύμφωνα με ενημέρωση του epoli.gr.

Στην εισήγηση του, ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαλανδράκης, αφού αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλες τις νομοθετικές παρεμβάσεις, καθώς και εγκυκλίους που έχουν εκδοθεί το προηγούμενο διάστημα, όπως και στην ενημέρωση που είχε από τις συνεχείς επικοινωνίες του με το Υπουργείο Εσωτερικών, τις ΚΕΔΕ και ΠΕΔ Κρήτης, καθώς  και με συναδέλφους του, κατέληξε ότι η εισήγηση που καλείται το Δ.Σ. να ψηφίσει, είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, «προκειμένου να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων, καθώς και την απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου».

Τέλος, ο κ. Μαλανδράκης ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι, στο επόμενο διάστημα θα ληφθεί απόφαση για την τροποποίηση - επικαιροποίηση του υπάρχοντος Ο.Ε.Υ., στην υπηρεσία καθαριότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ