18.01.21 | 10:37

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέθανε ο Βασίλης Βάρσος - Ιδιοκτήτης του γνωστού ζαχαροπλαστείου στην Κηφισιά
15.01.20 | 17:13

Πέθανε ο Βασίλης Βάρσος - Ιδιοκτήτης του γνωστού ζαχαροπλαστείου στην Κηφισιά

Την είδηση του θανάτου του Βασίλη Βάρσου, έκανε γνωστή ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γιώργος και ο Βασίλης Βάρσος είναι τα δύο εγγόνια του Βασίλη Βάρσου που ξεκίνησε το 1892 την θρυλική επιχείρηση την οποία και είχαν στα χέρια τους μέχρι πριν λίγα χρόνια, όταν και ανέλαβε τα ηνία η 4η γενιά, ο Κωνσταντίνος και ο Αντώνης.

Ο Βασίλης Βάρσος πέθανε το βράδυ της Τρίτης 14 Ιανουαρίου. 

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη των μελών του για την απώλεια του επιφανούς και αγαπητού μέλους του, Βασίλη Βάρσου, και απευθύνει τα ειλικρινή του συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Βασίλης Βάρσος υπήρξε γνωστός και αγαπητός στην Κηφισιώτικη οικογένεια. Εξαιρετικός επιχειρηματίας, υπέροχος οικογενειάρχης, αγαπητός συμπολίτης, θα μας λείψει πολύ.

Μετά την αναγγελία του θανάτου του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς συνεδρίασε και αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος

2. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία

3. Να αποστείλει στεφάνι εις μνήμη του

4. Να δημοσιεύσει το παρόν στην ιστοσελίδα του, στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να το αποστείλει προς δημοσίευση στον τοπικό Τύπο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει τα μέλη του ότι η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, στις 2μμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς.

 

photo:oneman

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ