19.01.20 | 23:23

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Το Περιστέρι και η Δυτική Αθήνα στη συνάντηση Α. Παχατουρίδη - Δ. Βίτσα
12.02.16 | 18:11

Το Περιστέρι και η Δυτική Αθήνα στη συνάντηση Α. Παχατουρίδη - Δ. Βίτσα

Ο Δήμαρχος Περιστερίου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), Ανδρέας Παχατουρίδης, είχε συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, σήμερα, στο Υπουργείο.

Καταρχάς, ο κ. Παχατουρίδης εξέφρασε προς τον κ. Βίτσα τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πληρώματος του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, που κατέπεσε χθες εν ώρα καθήκοντος προς την Πατρίδα.

Στη διάρκεια της συνεργασίας τους, αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις για τα θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ειδικότερα για το Δήμο Περιστερίου και ολόκληρη τη Δυτική Αθήνα.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα της περιοχής, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι, η Δυτική Αθήνα χτυπήθηκε περισσότερο την τελευταία πενταετία από την οικονομική κρίση και υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα πολλών δεκαετιών, που απαιτούν άμεσες λύσεις.

Η συνάντηση των κ.κ. Παχατουρίδη και Βίτσα ολοκληρώθηκε σε άριστο κλίμα και αναμένεται στο επόμενο διάστημα να παρθούν πρωτοβουλίες για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων, Παναγιώτης Λύκος. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ