17.09.19 | 17:17

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γ. Πατούλης: «Τα ξέρουμε και θα εργαστούμε για τα προβλήματα της Αν. Αττικής»
08.05.19 | 17:38

Γ. Πατούλης: Τα ξέρουμε και θα εργαστούμε για τα προβλήματα της Αν. Αττικής

Ο τρόπος που μπορεί να συμβάλει η Περιφέρεια στην Ανάπτυξη της Λαυρεωτικής και εν γένει της Ανατολικής Αττικής, βρέθηκε στο επίκεντρο εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, παρουσία πλήθους κόσμου στο Παλαιό Μηχανουργείο στο Λιμάνι του Λαυρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου της Νέας Αρχής και Δημοτικής Συμβούλου Λαυρεωτικής Ιωάννας Κουλουβράκη.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στην ομιλία του υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Λαυρεωτικής και γενικότερα της Ανατολικής Αττικής με συγκεκριμένα έργα και δράσεις.

«Τα προβλήματα και οι ανάγκες της Ανατολικής Αττικής έχουν καταγραφεί από το συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττικής. Το ανεπαρκές δίκτυο συγκοινωνιών, η έλλειψη υποδομών με αναπτυξιακή προοπτική, το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, η πολιτιστική και τουριστική ανάδειξη του πλούτου της περιοχής και η βελτίωση των δομών υγείας είναι μόνο μερικά από τα ζητήματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο του νέου αναπτυξιακού άξονα που θα αφορά την περιοχή. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για τη νέα αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Ανατολικής Αττικής και γενικότερα του λεκανοπεδίου», σημείωσε ο Γ. Πατούλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους πολιτών, βουλευτών, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.

Εκτός από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από το Λ. Κουρή, τ. Νομάρχη Ανατολικής Αττικής και το Σ. Παπασταυρόπουλο, τ. Δήμαρχο Λαυρεωτικής και τ. Αντινομάρχη Ανατολικής Αττικής.

Την εκδήλωση συντόνισε η τ. Πρόεδρος του Δ.Σ. Λαυρεωτικής και τ. Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Μ. Γκικαράκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ