19.07.19 | 15:04

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γ. Πατούλης: «Ο κ. Τσίπρας έχει βάλει πολύ χαμηλά τον πήχη για την Αττική με την κα Δούρου»
15.04.19 | 08:51

Γ. Πατούλης: Ο κ. Τσίπρας έχει βάλει πολύ χαμηλά τον πήχη για την Αττική με την κα Δούρου

Απάντηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για τις Περιφερειακές Εκλογές και ειδικότερα αυτές για την Περιφέρεια Αττικής, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων της στηριζόμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ, νυν Περιφερειάρχη Ρ. Δούρου:

«Αν ο κ. Πρωθυπουργός πιστεύει πραγματικά, ότι η θητεία της κας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής αποτελεί παράδειγμα πετυχημένης τοπικής διακυβέρνησης, γι’ αυτό αξίζει να στηριχθεί εκ νέου η υποψηφιότητα της, σημαίνει ότι αποδέχεται  την προσωπική του ευθύνη για όλα όσα συνέβησαν στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας,  τα προηγούμενα χρόνια. Ευθύνη που θα καταλογιστεί στην κάλπη της 26ης Μαΐου. 

Μπορεί να αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις γιατί δεν τον βολεύουν. Θα εκπλαγεί δυσάρεστα την ημέρα των εκλογών, όπως έχει εκπλαγεί από την αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού αλλά και της ομογένειας, απέναντι στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.
 
Μην περιμένει οι πολίτες να στηρίξουν τις επιλογές του, όταν επιμένει να στηρίζει πρόσωπα και πολιτικές που αναπαραγάγουν το ξοφλημένο μοντέλο της κομματοκρατίας, της αναποτελεσματικότητας, της ανεπάρκειας και της αναξιοπιστίας. 

Αν πιστεύει ότι στους πολίτες της Αττικής αξίζει ξανά μια Δούρου, αυτό σημαίνει ότι έχει βάλει πολύ χαμηλά τον πήχη για την Αττική. Και οι πολίτες της Αττικής θα τον τιμωρήσουν, γιατί πιστεύουμε ότι αξίζουμε καλυτέρα, γιατί μπορούμε περισσότερα. 

Στις 26 Μαΐου η Αττική θα κάνει μία Νέα Αρχή.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ