07.03.21 | 17:46

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πατούλης προς Δούρου - Σγουρό: “Δεν θα... το σκάτε για πάντα”
19.02.21 | 09:53

Πατούλης προς Δούρου - Σγουρό: Δεν θα... το σκάτε για πάντα

Η μη συζήτηση - προ ημερησίας διάταξης - του ζητήματος της αντιμετώπισης της καταστροφής που προκάλεσε η «Μήδεια», στη χθεσινή συνεδρίαση του ΠεΣυ Αττικής, προκάλεσε την αντίδραση - αποχώρηση από το Περιφερειακό Συμβούλιο - των Ρ. Δούρου και Γ. Σγουρού.

Η Περιφέρειας Αττικής, κάνοντας λόγο για περίσσευμα θράσους και υποκρισίας και έλλειμμα αξιοπιστίας, επισημαίνει για το θέμα σε σημερινή ανακοίνωσή της:

«Η αποχώρηση των παρατάξεων της κας Δούρου και του κ. Σγουρού από τη σημερινή (σσ χθεσινή)συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με πρόφαση ότι δεν συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης το ζήτημα των καταστροφών που προξένησε η "Μήδεια",  αναδεικνύει τον υποκριτικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες παρατάξεις τα μεγάλα ζητήματα των πολιτών της Αττικής.

Παρατάξεις που διοίκησαν την Περιφέρεια τα προηγούμενα χρόνια και το μόνο που άφησαν κληρονομιά στους πολίτες του Λεκανοπεδίου, ήταν συσσωρευμένα κι άλυτα προβλήματα , αλλά και αποτυχημένη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων, όπως συνέβη στη Μάνδρα και το Μάτι.

Επέλεξαν να αποχωρήσουν για λόγους εντυπώσεων κι όχι ουσίας και παρά το γεγονός πως η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δεσμεύτηκε ότι το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ κι όχι σήμερα (σσ χθες), για ένα και μόνο λόγο. Γιατί πρώτα θα τελειώσουμε τη "μάχη" που δίνουμε για να αποκατασταθούν στο σύνολο τους τα προβλήματα που προξένησε η κακοκαιρία και μετά θα συζητήσουμε στο ΠΕΣΥ για την "επόμενη" μέρα από τη Μήδεια.

Εμείς δεν φοβόμαστε το διάλογο, αντίθετα τον επιδιώκουμε γιατί και έργο έχουμε να παρουσιάσουμε αλλά και σχέδιο για την επόμενη μέρα.

Αυτοί που δεν έχουν ούτε έργο να παρουσιάσουν, ούτε και σχέδιο επιλέγουν τη μόνη επιλογή που τους απομένει, να το "σκάσουν" από το ΠΕΣΥ. Αλλά δεν μπορούν να το "σκάνε" για πάντα, θα τους περιμένουμε στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου κι εκεί θα φανεί για μια ακόμη φορά το πραγματικό τους πρόσωπο.» 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ