15.12.19 | 01:23

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ » ΚΟΜΜΑΤΑ » ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΠΑΣΟΚ: "Κοροϊδία των συμβασιούχων Δήμων - Αδύνατη η μονιμοποίησή τους"
15.05.17 | 21:25

ΠΑΣΟΚ: Κοροϊδία των συμβασιούχων Δήμων - Αδύνατη η μονιμοποίησή τους

Ανακοίνωση του Τομέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με αφορμή το “πάγωμα” προσλήψεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τίτλο: «Συμβασιούχοι: οι χιλιάδες μονιμοποιήσεις ήταν μηδέν».

Το ΠΑΣΟΚ και ο αρμόδιος τομέας επισημαίνει πως, στο πολυνομοσχέδιο του Υπ.Οικ. προβλέπεται απαγόρευση προσλήψεων στην Τ.Α. «Ο πίνακας στη σελίδα 691 είναι αποκαλυπτικός: Μηδέν προσλήψεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για το 2018. Κανένας μόνιμος υπάλληλος σε όλους τους Δήμους και όλες τις Περιφέρειες απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας το 2019» και διερωτάται:

«Αλήθεια, πώς θα γίνουν οι μονιμοποιήσεις των συμβασιούχων, που ακόμα μέχρι χτες υπόσχονταν Υπουργοί της Κυβέρνησης; Διότι οι κάθε είδους μονιμοποιήσεις, δηλαδή ακόμα και η μετατροπή σε αορίστου χρόνου των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, ως γνωστόν λογίζονται ως νέες προσλήψεις. Με τα λόγια, για τα οποία δεν πληρώνει κανείς φόρο; Γιατί από αριθμούς μηδέν».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, αυτοί που έταξαν το Χρυσό Αιώνα της Αυτοδιοίκησης, αδιαφορούν για το εάν και πως θα λειτουργήσουν οι ΟΤΑ. Το χειρότερο όμως είναι ότι τώρα αποκαλύπτεται η κυνική κοροϊδία χιλιάδων ανθρώπων, που έχουν περιπέσει, με ευθύνη της Κυβέρνησης, στο χειρότερο είδος εργασιακής ανασφάλειας», προσθέτει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ