07.05.21 | 10:45

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ » ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

«Παρών» στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης
12.11.13 | 10:12

Παρών στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης

«Παρών» στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, στη διάρκεια τοποθέτησής του στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου:  

«Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε το νέο πρόσωπο της Πελοποννήσου, το οποίο δημιουργήσαμε στηριζόμενοι σε αξίες και αρχές, αλλά πρωτίστως στους ίδιους τους πολίτες της. 

Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2010 και στην επόμενη εκλογική περίοδο, απέναντι σε όλους αυτούς που δεν νοιάστηκαν για την Πελοπόννησο παρά μόνο για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα. 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει αποκτήσει πλέον αναγνωρισιμότητα και υπεροχή, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης. 

Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχεται η Περιφερειακή Αρχή για το έργο της: 

«Το έργο μας είναι τόσο σημαντικό και τόσο μεγάλο, σε μια τόσο δύσκολη μάλιστα χρονικά περίοδο, που δεν το αντέχουν και γι’ αυτό το λόγο προσπαθούν να θολώσουν την εικόνα της προσπάθειάς μας» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εκτέλεση αυτών των έργων, έθεσε ο Περιφερειάρχης την απόλυτη τήρηση της νομιμότητας, όπως άλλωστε καταδεικνύει η έγκριση του συνόλου των αποφάσεων από τον ελεγκτή νομιμότητας. 

«Η Περιφέρεια παραμένει παρούσα να υπερασπιστεί το μεγάλο της έργο με καθαρούς πολιτικούς όρους απέναντι σε όσους έχουν ως μόνο λόγο ύπαρξης την εξασφάλιση του προσωπικού τους συμφέροντος και για το λόγο αυτό προσπαθούν να μας εκβιάσουν ψαρεύοντας σε θολά νερά», σχολίασε ο κ. Τατούλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ