09.08.20 | 05:37

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΝΗΣΩΝ

Παρελήφθησαν οι 5 φάκελοι για τον υποθαλάσσιο αγωγό της Αίγινας
15.12.15 | 16:00

Παρελήφθησαν οι 5 φάκελοι για τον υποθαλάσσιο αγωγό της Αίγινας

Σήμερα, και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, έγινε η παραλαβή των 5 φακέλων για τον υποθαλάσσιο αγωγό του έργου, με τίτλο «Κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ».

Πρόκειται για έργο "πνοής" για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αίγινας, αφού λύνει τα προβλήματα του νησιού σε ποιότητα, επάρκεια και τιμή. 

Επιπλέον, συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και έτσι δίνεται η δυνατότητα, σε συνδυασμό με το φράγμα που έχει προγραμματιστεί στο ρέμα της Σκοτεινής, να εμπλουτιστεί ο υδροφόρος ορίζοντας και να αποκατασταθεί η περιβαλλοντική ισορροπία στο νησί.

«Αυτό είναι μία αποφασιστική απάντηση σε όλους αυτούς οι οποίοι αμφισβητούσαν δυνατότητες και προθέσεις της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων», τονίζεται από "κύκλους" της Αντιπεριφέρειας. 

Στα αξιοσημείωτα, η πολυπρόσωπη παρουσία της Δημοτικής Αρχής Αίγινας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτρη Μούρτζη, τον Δημοτικό Σύμβουλο (τέως Αντιδήμαρχος Ύδρευσης) Άγη Μαρμαρινό, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αίγινας Γεώργιο Σκαλτσιώτη, τον Πρόεδρο Τουριστικής Επιτροπής Αίγινας Γιώργο Μούρτζη και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκο Πτερούδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ