23.01.20 | 15:11

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

KAE Παναθηναϊκός: Διαρκείας με έκπτωση 50% στους φιλάθλους του Ολυμπιακού!
15.07.19 | 16:00

KAE Παναθηναϊκός: Διαρκείας με έκπτωση 50% στους φιλάθλους του Ολυμπιακού!

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έκανε γνωστό προς τους... φιλάθλους του Ολυμπιακού (!), την πρόθεσή της να τους δώσει θέση διαρκείας στο ΟΑΚΑ με έκπτωση 50%, αν κι εφόσον προσκομίσουν το περσινό εισιτήριο διαρκείας της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έπειτα από την οριστική επικύρωση του υποβιβασμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Α2 Εθνική Κατηγορία και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ ανακοινώνει ότι:

Όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού επιθυμεί να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Basket League - όπως φυσικά και των άλλων διοργανώσεων που θα μετέχει ο Παναθηναϊκός - προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός της περσινής αγωνιστικής περιόδου, θα έχει 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ και παράλληλα επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ".

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ