20.02.20 | 11:08

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παιδόφιλος χειρουργός κακοποίησε σεξουαλικά πάνω από 250 παιδιά-ασθενείς του!
22.08.19 | 18:55

Παιδόφιλος χειρουργός κακοποίησε σεξουαλικά πάνω από 250 παιδιά-ασθενείς του!

Σοκ στη Γαλλία από την αποκάλυψη νέας υπόθεσης παιδεραστίας.

Χειρουργός κακοποίησε σεξουαλικά περισσότερα από 250 παιδιά - ασθενείς του...

Ο 66χρονος Ζοέλ λε Σκουαρνέκ κατηγορείται πως βίαζε παιδιά, ηλικίας ακόμα και 4 ετών, πολλά από τα οποία βρίσκονταν υπό την επήρεια αναισθησίας.

Μεταξύ των θυμάτων του αγόρια και κορίτσια, ενώ ο χειρουργός κρατούσε ημερολόγιο με λεπτομερείς καταγραφές κάθε παιδιού που είχε κακοποιήσει.

Ο γιατρός είχε συλληφθεί το 2005 για κατοχή υλικού παιδικής κακοποίησης, αλλά συνέχισε να εργ'άζεται στο νοσοκομείο της Ζονζάκ, στη δυτική Γαλλία, μέχρι την σύλληψή του το 2017. Τότε δύο κοριτσάκια, ηλικίας 4 και 6 ετών, είχαν αποκαλύψει στους γονείς τους βιάστηκαν από τον γιατρό και έτσι ξεκίνησε η έρευνα σε βάρος του.

Σήμερα αποκαλύφθηκε πως η δράση του γιατρού ήταν πολύ πιο μεγάλη από ό,τι πίστευαν οι αρχές καθώς εντοπίστηκε το ημερολόγιό του, όπου κρατούσε λεπτομερείς καταγραφές κάθε παιδιού που κακοποιούσε…

Ο παιδόφιλος χειρουργός αρνείται ότι βίασε τα κοριτσάκια, παραδέχεται όμως ασελγείς πράξεις σε βάρος τους καθώς και ότι επιτέθηκε σε «μερικά» ακόμα παιδιά. Υποστηρίζει, ωστόσο, πως όσα περιγράφονται στο ημερολόγιο είναι προϊόντα της φαντασίας του.

Η αστυνομία επιχειρεί να έρθει σε επαφή με όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στο ημερολόγιο του γιατρού - πολλά από τα οποία δεν γνωρίζουν καν πως είχαν κακοποιηθεί από τον χειρουργό.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζουν τον Ζοέλ λε Σκουαρνέκ ως τον χειρότερο παιδόφιλο στην ιστορία της Γαλλίας.

 ΠΗΓΗ: ant1news.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ