07.06.20 | 10:30

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

"Παγωμένα" τα δημοτικά τέλη του Δήμου Ηρακλείου για το 2014
04.09.13 | 11:29

Παγωμένα τα δημοτικά τέλη του Δήμου Ηρακλείου για το 2014

«Παγωμένα» θα μείνουν τα δημοτικά τέλη του Δήμου Ηρακλείου και τη νέα χρονιά, καθώς μετά την εισήγηση του Δημάρχου της πόλης, Γιάννη Κουράκη, για τον προϋπολογισμό του 2014, η εκτελεστική επιτροπή έκανε ομόφωνα αποδεκτό να μην γίνει καμία αναπροσαρμογή των ανταποδοτικών δημοτικών τελών και για το επόμενο έτος.

Ο κ. Κουράκης τόνισε ότι, παρά τις δύσκολες εποχές και παρά το ότι, «το κεντρικό κράτος μειώνει συνεχώς τους πόρους της Αυτοδιοίκησης, η δημοτική αρχή κατόρθωσε να καταρτίσει το φετινό προϋπολογισμό χωρίς να απενταχθούν έργα και να μειωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες».

Επισήμανε επίσης ότι, «ο καλός οικονομικός προγραμματισμός που εφαρμόζει ο Δήμος και η συνεχής διεκδίκηση πόρων, του έδωσε τη δυνατότητα να υπάρξουν ελαφρύνσεις για τους δημότες, παρά τις επιβαρύνσεις του Δήμου, από τη συνεχή αύξηση των τιμών σε ηλεκτρική ενέργεια, καύσιμα κ.λπ.».

Τέλος, ο κ. Κουράκης ευχαρίστησε το πολιτικό και στελεχιακό προσωπικό του Δήμου, που ολοκλήρωσε εμπρόθεσμα το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2014.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ