05.06.20 | 09:20

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

Όταν ο Δήμος Αμφίπολης υποδέχτηκε τον «Πρώτο Πολίτη» της Χώρας
23.04.15 | 23:22

Όταν ο Δήμος Αμφίπολης υποδέχτηκε τον Πρώτο Πολίτη της Χώρας

Ο Δήμαρχος Αμφίπολης, Κώστας Μελίτος, υποδέχτηκε με τιμή, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στον Δήμο Αμφίπολης, την Κυριακή, 19/4.

Η υποδοχή του «Πρώτου Πολίτη» της Χώρας, από την Τοπική Αρχή, με επικεφαλής τον Δήμαρχο, έγινε στην κεντρική πλατεία της Πρώτης, με κάθε τιμή που ορίζει το πρωτόκολλο.

Παρόντες, εκτός από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμφίπολης, ήταν, και ο Βουλευτής Σερρών της Ν.Δ., Κώστας Καραμανλής, καθώς και ο πατέρας του Αχιλλέας Καραμανλής, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Σερρών, Ιωάννης Μωυσιάδης.


Ο Δήμαρχος, Κώστας Μελίτος, προσέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα καλάθι με τοπικά κρασιά και προϊόντα, βιβλία, καθώς και δύο αντίγραφα αρχαιολογικών ευρημάτων της Αμφίπολης.


Ακολούθησε επίσκεψη στην πατρική οικία του αείμνηστου Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπου τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκε και ξενάγησε, ο Βουλευτής Σερρών της Ν.Δ., Κώστας Καραμανλής, ο πατέρας του Αχιλλέας, παρουσία των κ.κ. Πέτρου Μολυβιάτη και Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, δεν παρέλειψε να γράψει στο βιβλίο επισκεπτών, μπροστά στο πορτρέτο του Κωνσταντίνου Καραμανλή. «Πρόεδρε, σε ευχαριστώ, σαν Έλληνας. Δώσε μου τη δύναμη για να ανταποκριθώ στην αποστολή μου. Άλλωστε, εσύ τη δρομολόγησες με τον τρόπο σου» σημείωσε και υπέγραψε με το μικρό του όνομα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ