09.03.21 | 02:47

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ορκίστηκαν και πιάνουν δουλειά επιτυχόντες της Προκήρυξης 3Κ
13.09.19 | 02:45

Ορκίστηκαν και πιάνουν δουλειά επιτυχόντες της Προκήρυξης 3Κ

Σημαντική θα είναι η προσφορά των 53 από τους 74 συνολικά επιτυχόντες της 3Κ του Δήμου Βόλου, αφού μετά τη χθεσινή ορκωμοσία τους, από σήμερα βρίσκονται στους δρόμους της πόλης και των χωριών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr το πρωί της Πέμπτης, στις 10:30, οι 53 επιτυχόντες της Προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ και τις 8.166 μόνιμες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες Δήμων, έδωσαν τον τυπικό όρκο.

Οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, μηχανοτεχνίτες, συνοδοί απορριμματοφόρων κ.ά. αφού ορκίστηκαν, πήγαν στο αμαξοστάσιο του Δήμου, όπου τους καλωσόρισε ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, Γ. Μαγιάκος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, Γ. Πράττος.  

Στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από τον Τεχνικό Ασφαλείας για τα μέτρα προφύλαξής τους, προκειμένου, εκείνοι πρώτοι να προφυλαχθούν από τους εργασιακούς κινδύνους, που σχετίζεται με το επικίνδυνο επάγγελμά τους.

Μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών, από σήμερα, πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, οι 54 εργαζόμενοι βρίσκονται στην υπηρεσία τους, συνεπικουρώντας το έργο των συναδέλφων τους, και περιμένοντας τους λοιπούς 19, ανθυποψηφίους κάποτε της μεγάλης προκήρυξης του ΑΣΕΠ, συναδέλφους τους σήμερα στον Δήμο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ