22.09.19 | 03:26

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οριστικοί πίνακες 3Κ/2018: Τι γίνεται με τους “παρατασιούχους”
08.06.19 | 17:43

Οριστικοί πίνακες  3Κ/2018: Τι γίνεται με τους παρατασιούχους

Τα αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2018 ανακοινώθηκαν μέσα στην εβδομάδα, κάνοντας πολλούς από τους υποψήφιους εξαιρετικά χαρούμενους, αφού αυτοί κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν μία μόνιμη και σταθερή εργασία, δημιουργώντας, όμως, σε ακόμα περισσότερους στενοχώρια για το λόγο ότι, δεν κατάφεραν να είναι μεταξύ των επιτυχόντων και σε κάποιους από αυτούς επιπρόσθετα το αίσθημα της αδικίας. Μεταξύ αυτών των τελευταίων συγκαταλέγονται οπωσδήποτε όλοι εκείνοι οι οποίοι εργάστηκαν στον τομέα της καθαριότητας των Ο.Τ.Α. με συνεχόμενες συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, διαρκώς παρατεινόμενες από το έτος 2014 και κάποιοι από αυτούς μέχρι σήμερα. Πρόκειται για τους ανθρώπους που συνηθίσαμε να αποκαλούμε «παρατασιούχους», οι οποίοι, όπως φαίνεται βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση επισφαλούς εργασίας, χωρίς καλό αποτέλεσμα για τους περισσότερους από αυτούς.

Τίθεται, λοιπόν, το ερώτημα: Τώρα τι γίνεται για όσους απασχολήθηκαν επί 3, 4 ή και 5 συναπτά έτη στην καθαριότητα των Ο.Τ.Α. και τώρα πρέπει να αποχωρήσουν από την εργασία τους, λόγω της πλήρωσης των θέσεών τους από τους επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018;

Μη χάσετε, αύριο, Κυριακή, το αναλυτικό άρθρο του epoli.gr με το άρθρο “Προκήρυξη 3Κ/2018: Ένας εναλλακτικός δρόμος για τους παρατασιούχους”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ