18.01.21 | 10:14

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολοσχερής καταστροφή φάτνης από φωτιά στον Βόλο - Τι καταγγέλλει ο Δήμος
02.12.20 | 14:36

Ολοσχερής καταστροφή φάτνης από φωτιά στον Βόλο - Τι καταγγέλλει ο Δήμος

Φωτιά που εκδηλώθηκε πιθανόν από εμπρησμό εκδηλώθηκε στη φάτνη στο προαύλειο του Αγίου Νικολάου Βόλου.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 6.10 σήμερα το πρωί για τη φωτιά και έσπευσε στο σημείο για την κατάσβεση η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 7 π.μ..

Η φωτιά κατέστρεψε την φάτνη, στην οποία δεν είχαν τοποθετηθεί ζώα και συνεργεία του Δήμου Βόλου, απομάκρυναν στη συνέχεια τα καμμένα ξύλα.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως η Πυροσβεστική στρέφεται στην εκδοχή του εμπρησμού της φάτνης από περιθωριακό άτομο, το οποίο συχνάζει στην πλατεία και ήδη διενεργείται έρευνα για την ταυτοποίηση του δράστη.

Ο Δήμος Βόλου για το περιστατικό

"Σε μια εξόχως προκλητική και αντικοινωνική εκδήλωση βίας οι γνωστοί – άγνωστοι που χρόνια τώρα ταλανίζουν την κοινωνία μας βανδαλίζοντας και καταστρέφοντας την περιουσία των Δήμου και των πολιτών και προσβάλλοντας βάναυσα σύμβολα και αξίες δείχνοντας το πραγματικά φασιστικό τους πρόσωπο, προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα στο κάψιμο της φάτνης, στον προαύλιο χώρο του Αγ. Νικολάου.

Κρυμμένοι πίσω από δήθεν προοδευτικές απόψεις και έχοντας την κάλυψη κομματικών σχηματισμών συγκεκριμένου πολιτικού χώρου καταργούν στην πράξη κάθε έννοια νομιμότητας και δρουν με κίνητρο το μίσος τους προς την κοινωνία και τους θεσμούς της.

Η φάτνη βεβαίως τάχιστα θα κατασκευαστεί εκ νέου και θα δοθεί για τη χαρά των μικρών συμπολιτών μας, αλλά η βέβηλη και αισχρή πράξη των γνωστών αυτών μπαχαλάκηδων παραμένει και απαιτεί από τις αρμόδιες Αρχές τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία τους, βάζοντας ένα τέλος στο “προοδευτικό’ νταηλίκι, μια απεχθή μορφή φασισμού".ΠΗΓΗ: myvolos.net / Φωτογραφίες από Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ