20.09.20 | 03:50

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο στον Πύργο - Τον φίμωσαν και τον λήστεψαν
08.12.19 | 10:10

Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο στον Πύργο - Τον φίμωσαν και τον λήστεψαν

Εφιαλτική ήταν η νύχτα του Σαββάτου για έναν 86χρονο άντρα στο Λαντζόι. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, δύο άντρες εισέβαλαν στο σπίτι του και τον λήστεψαν. Τον φίμωσαν, έψαξαν παντού και πήραν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου. Οι δράστες έσπασαν το πίσω παράθυρο του σπιτιού για να εισβάλουν και ο υπερήλικας βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με δύο ληστές που φορούσαν κουκούλες στο κεφάλι και γάντια στα χέρια για να έχουν καλύψει όλα τα χαρακτηριστικά τους.

Οι ληστές φίμωσαν τον 86χρονο και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι Για να βρουν το “κομπόδεμά” του… Λίγα λεπτά αργότερα έφευγαν με τα 5.000 ευρώ.

Ο υπερήλικας μόλις κατάφερε να ελευθερωθεί, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, καθώς οι δράστες φεύγοντας του έκοψαν την τηλεφωνική σύνδεση. Ο 86χρονος ξεπερνώντας το αρχικό σοκ μετέβη στο σπίτι του ανιψιού του που γειτνιάζει και κάλεσε άμεσα την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου που αφού έλαβαν τις πρώτες πληροφορίες για την υπόθεση, άρχισαν να ερευνούν στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ