25.09.20 | 23:27

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ

Ντεμπούτο για το Τ.Σ. Πρόληψης Παραβατικότητας στη Μεταμόρφωση
20.06.13 | 12:09

Ντεμπούτο για το Τ.Σ. Πρόληψης Παραβατικότητας στη Μεταμόρφωση

Την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μεταμόρφωσης η πρώτη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας αποτελούμενο από τους: Διοικητές των τμημάτων Τάξης και Ασφάλειας Μεταμόρφωσης Ηλία Ρούσσο και Θωμά Ζάχαρη, το Διοικητή Τροχαίας Νέας Ιωνίας Γιάννη Πενταγιώτη, τον Αντιστράτηγο ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία Νικόλαο Ζωγράφο, τον Ταξίαρχο ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Χρυσανθίδη, τον Υποστράτηγο εν αποστρατεία Ανδρέα Κορδολαίμη και τον Επίτιμο Αεροπαγίτη Ανδρέα Τσόλια.

Στην συνεδρίαση παρέστησαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας, ο Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Γεώργιος Νίτσας και ο Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνος για την Δημοτική Αστυνομία Κωνσταντίνος  Κολοβός. 

Αντικείμενο της συνάντησης, που έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου, ήταν η καταγραφή των προβλημάτων αστυνόμευσης της πόλης, η ανταλλαγή απόψεων και η ενίσχυση και διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Αστυνομικών Αρχών, για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους.

Η συζήτηση ήταν λεπτομερής και αναλυτική, έγινε σε άριστο κλίμα και με κοινό στόχο την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, που απειλούν την ασφάλεια και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Εντοπίστηκαν τα σοβαρότερα προβλήματα, συζητήθηκαν συγκεκριμένα μέτρα και δράσεις που χρειάζονται, συμφωνήθηκε η διαρκής επικοινωνία και αμοιβαία ενημέρωση, εξετάστηκαν οι πρακτικές δυνατότητες συνεργασίας με τις υπηρεσίες του Δήμου και τη Δημοτική Αστυνομία και αναζητήθηκαν λύσεις, που αναμένεται να έχουν σύντομα θετικά αποτελέσματα.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ Γεώργιο Νίτσα που τίμησε με την παρουσία του την συνάντηση και ο οποίος είχε μια εξαιρετικά σημαντική και ουσιαστική συμμετοχή στη συζήτηση. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ