08.07.20 | 08:02

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Εσωτερικών για τους επιτυχόντες της 3Κ
23.07.19 | 15:39

Νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Εσωτερικών για τους επιτυχόντες της 3Κ

Νομοθετική ρύθμιση για τους επιτυχόντες της Προκήρυξης 3Κ και τις 8.166 μόνιμες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες Δήμων, εξαιτίας της καθυστέρησης έκδοσης των οριστικών πινάκων, με αποτέλεσμα κοινωνικά κριτήρια επιτυχόντων και επιτυχόντων ειδικών κατηγοριών να απολεσθούν ή να αλλάξουν (ποσοστά αναπηρίας κ.τ.λ.), ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

Η σχετική ανακοίνωση του Υπουργού Εσωτερικών, έγινε με δήλωσή του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με επιτυχόντες της Προκήρυξης, παρόντος του εκπροσώπου του Σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ», κ. Δ. Κολοβού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του epoli.gr η νομοθετική παρέμβαση θα γίνει στο νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ και την κυβερνησιμότητα αυτών της ερχόμενης Δευτέρας.

Οι επιτυχόντες ενημέρωσαν τον Υπουργό Εσωτερικών και για εργασιακά θέματά τους όπως, την καθυστέρηση υπογραφής των πράξεων διορισμών τους, την αναδρομική ισχύ της δόκιμης περιόδου από την πρόσληψη με τους προσωρινούς πίνακες, τη διατήρηση των ΒΑΕ, το τι μέλλει γενέσθαι με 13ο, 14ο μισθό κ.ά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ