07.06.20 | 09:10

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

100 νέοι κάδοι στους δρόμους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
10.10.17 | 14:22

100 νέοι κάδοι στους δρόμους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Εκατό ακόμα νέους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης τοποθέτησε τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους της πόλης, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

«Οι καινούργιοι κάδοι έρχονται αφενός να επεκτείνουν το υπάρχον δίκτυο και αφετέρου να αντικαταστήσουν τους αντίστοιχους παλιούς και φθαρμένους, ως συνέχεια της διαρκούς εκστρατείας που, από την αρχή της θητείας της, έχει ξεκινήσει η δημοτική Αρχή για την ανανέωση του εξοπλισμού καθαριότητας», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

«Στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών καθαριότητας προς τους Ηρακλειώτες, την τελευταία διετία μόνο έχουμε αντικαταστήσει πάνω από 300 κάδους σκουπιδιών και ανακύκλωσης σε όλες τις γειτονιές της πόλης. Να σημειώσουμε δε ότι με τη λειτουργία του καινούργιου καδο-πλυντηρίου του Δήμου, οι κάδοι αυτοί καθαρίζονται, συντηρούνται και διατηρούνται άρτιοι, κάτι που σημαίνει αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη λειτουργία. Η προσπάθεια συνεχίζεται και, σύντομα, θα έχουμε ακόμα μια παρτίδα καινούργιων κάδων για να αλλάξουμε τους εναπομείναντες παλιούς», τονίζει ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Νίκος Σπυρόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ