16.06.21 | 20:40

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

274 νέοι κάδοι οικιακών απορριμμάτων στο Δήμο Παύλου Μελά
04.11.13 | 13:43

274 νέοι κάδοι οικιακών απορριμμάτων στο Δήμο Παύλου Μελά

Διακόσιοι εβδομήντα τέσσερις σύγχρονοι πλαστικοί κάδοι για οικιακά απορρίμματα τοποθετήθηκαν και στις 3 Δημοτικές Ενότητες του δήμου Παύλου Μελά. 

Οι νέοι πράσινοι κάδοι αντικατέστησαν παλιούς που είχαν ανεπανόρθωτες φθορές, ενώ τοποθετήθηκαν και σε νέα σημεία όπου υπήρχαν ελλείψεις. 

Η χωρητικότητά τους φθάνει τα 1.100 λίτρα.

Οι πράσινοι κάδοι τοποθετήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Πολίχνης, των Μετεώρων, της Ευκαρπίας και της Σταυρούπολης.

«Κύριο μέλημά μας είναι η καθαριότητα. Παρά την έλλειψη προσωπικού και την πολύ μεγάλη μείωση των χρηματοδοτήσεων o δήμος Παύλου Μελά καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να διατηρεί την πόλη  καθαρή και τα καταφέρνει», δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, με αφορμή την τοποθέτηση καινούργιου εξοπλισμού συλλογής απορριμμάτων του Δήμου.

«Η καθαριότητα της πόλης μας είναι ζήτημα που μας αφορά όλους. Οφείλουμε να ευαισθητοποιηθούμε ως σύνολο, αλλά και ο καθένας μας χωριστά, για να διατηρήσουμε τις Δυτικές Συνοικίες καθαρές και να τις δώσουμε την εικόνα που όλοι θέλουμε. Γιατί καθαριότητα σημαίνει πολιτισμός, προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας» κατέληξε ο δήμαρχος Παύλου Μελά. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ