31.05.20 | 09:32

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΕΓΑΡΕΩΝ

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μεγαρέων
23.09.14 | 12:04

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μεγαρέων

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, ανακοίνωσε τα ονόματα των νέων Αντιδημάρχων, με το αντικείμενο ενός εκάστου, οι οποίοι αναλαμβάνουν υπηρεσία, άμεσα, με θητεία 30 μηνών.

Οι Αντιδήμαρχοι, που θα πλαισιώνουν τον Δήμαρχο στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες είναι οι: 

ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ, πρώην Δήμαρχος Νέας Περάμου, με αντικείμενο ευθύνης το Τμήμα Εξωτερικών Συνεργείων, Σχεδιασμού και Συντήρησης Πρασίνου, το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης οχημάτων και το Τμήμα Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων. 

ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Κτηνίατρος, με αντικείμενο την Αντιδημαρχία Νέας Περάμου και υπεύθυνος του Δήμου Μεγαρέων στον Τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης. 

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Χειρουργός Οφθαλμίατρος, με αντικείμενο ευθύνης το Τμήμα Πολεοδομίας, Υδρεύσεως-Αποχετεύσεως, τη Γραμματειακή υποστήριξη και τήρηση του Αρχείου της Πολεοδομίας και το Τμήμα Προαγωγής και Προστασίας της Δημόσιας Υγείας. 

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΕΣΣΑ), Φιλόλογος – Ασκούμενη Δικηγόρος, με αντικείμενο τα θέματα Κοινωνικής Αρωγής και Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας Φύλων, Πολιτισμού, Τουρισμού, Απασχόλησης και Ευρέσεως Εργασίας. 

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, Οικονομολόγος, με αντικείμενο ευθύνης το Τμήμα Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου, το Τμήμα Προμηθειών και Εσόδων, το Τμήμα Προγραμματισμού - Ανάπτυξης και Οργάνωσης και το Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ