15.06.21 | 20:01

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μυστήριο με ηλικιωμένη που ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένη από ρεματιά στη Λαμία
16.05.21 | 11:25

Μυστήριο με ηλικιωμένη που ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένη από ρεματιά στη Λαμία

Σοβαρά τραυματισμένη ανασύρθηκε η ηλικιωμένη γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια στο Σταυρό Λαμίας.

Το παιδί άκουσε μια φωνή να καλεί σε βοήθεια και ενημέρωσε τον πατέρα του. Όταν πλησίασαν στην άκρη του δρόμου δίπλα στο κοιμητήριο είδαν πεσμένη στη ρεματιά την ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στα αίματα να καλεί σε βοήθεια.

Αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια την Πυροσβεστική και την αστυνομία, γιατί η γιαγιά ήταν αρκετά μακριά από το δρόμο πεσμένη στο ρέμα και χρειάζονταν να στηθεί επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της.

Στο σημείο έσπευσαν και αρκετοί συγχωριανοί που μαζί με τους πυροσβέστες κατάφεραν να ανασύρουν την άτυχη ηλικιωμένη η οποία είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και στο θώρακα.

Την ηλικιωμένη γυναίκα παρέλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρουν στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Την έσπρωξε άλλη γυναίκα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η ηλικιωμένη φέρεται να είπε ότι μια άλλη  συγχωριανή της, την χτύπησε με μια πετρα και στη συνέχεια την έσπρωξε και την έριξε στη ρεματιά.

 Οι πληροφορίες λένε ότι οι δυο γυναίκες δεν είχαν διαφορές.

Ωστόσο οι αστυνομικοί αναζητούν τη γυναίκα που φέρεται ότι έριξε τη γιαγιά στο ρέμα και κανουν έρευνα για να εξακριβώσουν κάτω από ποιες συνθήκες η ηλικιωμένη βρέθηκε πεσμένη και σοβαρά τραυματισμένη στη ρεματιά.ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ