21.07.18 | 02:43

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γ. Μπουτάρης: «Αμαρτωλή υπόθεση ο ΟΑΣΘ»... - Επαίνους σε Σπίρτζη
10.08.17 | 13:46

Γ. Μπουτάρης: Αμαρτωλή υπόθεση ο ΟΑΣΘ... - Επαίνους σε Σπίρτζη

«Αμαρτωλή» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, «την ιστορία του ΟΑΣΘ», υπογραμμίζοντας πως, «καλά έκανε ο Υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης και προσπαθεί να "βάλει χέρι" στις αστικές συγκοινωνίες της πόλης».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Ρ/Σ του ΑΠΕ - ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 FM", o Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της διοίκησης του υπό εκκαθάριση ΟΑΣΘ, είπε πως «έως τώρα αντί να βελτιώνονται οι αστικές συγκοινωνίες, μία μονοπωλιακή κατάσταση, πήγαιναν στο χειρότερο. Δεν έχουμε καινούρια λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των επιβατών, ενώ υπάρχουν οχήματα χωρίς κλιματισμό και θέρμανση».

Σε συνδυασμό με την επιθυμία για καλύτερες αστικές συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μπουτάρης δήλωσε πως, από τον Σεπτέμβριο η δημοτική Αρχή θα επιδιώξει να βρει λύσεις για το ευρύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης.

«Είναι ένα πολύπλοκο θέμα το κυκλοφοριακό. Από τον Σεπτέμβριο έχουμε σχέδιο για τους λεωφορειόδρομους, για τις πιάτσες των ταξί, για τις φορτοεκφορτώσεις, ενώ ξεκίνησαν οι διαγραμμίσεις για την ελεγχόμενη στάθμευση. Έχει πάψει να είναι χωριό η Θεσσαλονίκη, έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά μεγαλούπολης» είπε. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ