28.11.20 | 07:34

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΕΓΑΡΕΩΝ

Μπάζα στη χωματερή "Καμπία" - Προειδοποιήσεις της Δημοτικής Αρχής Μεγάρων
17.02.16 | 10:53

Μπάζα στη χωματερή Καμπία - Προειδοποιήσεις της Δημοτικής Αρχής Μεγάρων

Κινδυνεύουν με σοβαρά πρόστιμα όσοι ιδιώτες συνεχίζουν να πετάνε σκουπίδια και μπάζα στο χώρο της παλιάς Χωματερής στα "Καμπία".

Όπως είναι γνωστό, βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη τα έργα της αποκατάστασης και διαμόρφωσης του χώρου, τα οποία θα ολοκληρωθούν μέχρι τον προσεχή Ιούνιο.

«Θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πλέον στο συγκεκριμένο χώρο να μεταφέρονται σκουπίδια, απόβλητα, άχρηστα υλικά και μπάζα.

Οι παραβάτες θα οδηγούνται στο Αυτόφωρο και θα τιμωρούνται με πολύ υψηλό πρόστιμο.

Στη συγκεκριμένη φάση που βρίσκονται οι εργασίες του αναδόχου του έργου είναι αδύνατον να συνεχιστούν αν υπάρχουν τέτοιου είδους παραβάσεις και υπάρχει κίνδυνος να σταματήσει ένα τόσο σημαντικό για την περιοχή έργο και να χαθούν τα χρήματα», τονίζεται στην ανακοίνωση του Δήμου Μεγαρέων.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Γρηγόρης Σταμούλης, δήλωσε σχετικά:

«Οι συμπολίτες παρακαλούνται να μην παρεμποδίζουν τις εργασίες του εργολάβου και να συμβάλουν στην διευκόλυνση της ολοκλήρωσης των εργασιών αυτού του τόσο σπουδαίου έργου υποδομής και να μην παρανομούν, διότι κινδυνεύουν με σοβαρά χρηματικά πρόστιμα και ποινικές συνέπειες. 

Είναι ένα έργο που θα αλλάξει την εικόνα όλης της γύρω περιοχής».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ