09.04.20 | 12:57

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα της Λαμίας [ΦΩΤΟ]
17.02.20 | 10:26

Μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα της Λαμίας [ΦΩΤΟ]

Δεν έχει όρια το θράσος του διαρρήκτη που χτυπά καταστήματα στο κέντρο της Λαμίας.

Μερικές ημέρες νωρίτερα (5/2/20) είχε "χτυπήσει" στην οδό Πατρόκλου, ένα τετράγωνο μακριά από την κεντρικότερη πλατεία Πάρκου, παραβιάζοντας την είσοδο δύο καταστημάτων, ενός γραφείου τουρισμού και ενός τσαγκαράδικου από όπου είχε αφαιρέσει (από το πρώτο) μόνο χρήματα.

Είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ενδιάμεσα των δύο καταστημάτων, δεν είχε "χτυπήσει" ένα φωτογραφείο, με πιθανότερη εξήγηση το γεγονός ότι διέθετε κάμερες και συναγερμό.

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου ο άγνωστος δράστης ξαναγύρισε στον «τόπο του εγκλήματος» να τελειώσει τη δουλειά και να μπουκάρει και σε αυτό.

Σπάζοντας, όπως και στα προηγούμενα, την κεντρική κλειδαριά, εισήρθε εντός του καταστήματος και παρά το συναγερμό αφαίρεσε ότι χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή.

Άφησε μόνο κάποια χαρτονομίσματα παλιών δραχμών και ένα 2ευρω που του ξέφυγε καθώς είχε σταθεί όρθιο.

Προκαλεί και πάλι εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρθηκε για πολλά μικροπράγματα που υπήρχαν στο χώρο και θα μπορούσε εύκολα να τα βάλει στην τσέπη του, ενώ δεν ενδιαφέρθηκε επίσης για κομπιούτερ και ηχοσυστήματα που υπήρχαν επίσης στο κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του φωτογραφείου, που είχε ξαναπέσει θύμα διαρρηκτών πριν από αρκετά χρόνια, κρίνοντας από τον τρόπο διάρρηξης, αλλά και από το τι αφαιρεί, υπολογίζει ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη με αυτόν που μπούκαρε στα μαγαζιά των γειτόνων του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Λαμίας.ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ