20.10.20 | 16:52

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μονιμοποίηση εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου ΑΠΑΙΤΕΙ ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης
26.05.16 | 10:46

Μονιμοποίηση εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου ΑΠΑΙΤΕΙ ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Με τοποθέτησή του, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης τάχθηκε υπέρ της μονιμοποίησης «άνευ όρων και προϋποθέσεων», όλων των εργαζομένων που απασχολούνται στο Δήμο Αμαρουσίου, με διάφορες σχέσεις εργασίας όπως, 8μηνα, Πρόγραμμα ‘’Βοήθεια στο σπίτι’’, Κοινωφελής Εργασία κ.λπ.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι, όλα αυτά τα χρόνια η Διοίκηση του Δήμου και ο ίδιος προσωπικά έχει δώσει με επιτυχία αγώνες για να διασφαλιστούν τα δικαιώματα και οι θέσεις εργασίας του προσωπικού του Δήμου, που απασχολείται σε διάφορα Νομικά του Πρόσωπα και Δημοτικές Επιχειρήσεις, ασκώντας τις κατάλληλες πιέσεις προς την Εκτελεστική και Νομοθετική Εξουσία.

Υπενθύμισε ότι, πρόσφατα ελήφθη απόφαση από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, με την οποία ζητείται να υπάρξει μετατροπή των συμβάσεων των εργαζομένων στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι", σε αόριστου χρόνου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κι αφού έλαβε υπόψη του τις τοποθετήσεις, τόσο του Προέδρου του Παραρτήματος Βορείου Τομέα του Συνδικάτου Ο.Τ.Α., όσο και του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, κατέθεσε την πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, «να διεκδικήσουμε ως Δήμος με κάθε τρόπο και προς πάσα κατεύθυνση, την άνευ όρων και προϋποθέσεων μονιμοποίηση, των εργαζομένων που απασχολούνται στο Δήμο Αμαρουσίου, με διάφορες σχέσεις εργασίας όπως 8μηνα, Πρόγραμμα ‘’Βοήθεια στο σπίτι’’, Κοινωφελής Εργασία κ.λπ.».

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι, «τόσο εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος αλλά και ως Παράταξη, δηλώνω ότι θα διεκδικήσουμε τη μονιμοποίηση τους και τη συνέχιση της εργασίας τους στο Δήμο Αμαρουσίου, οπού εργάζονται και προσφέρουν. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: Σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους τους εργαζόμενους, στην υπηρεσία των Πολιτών του Αμαρουσίου».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ