03.06.20 | 05:09

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού
08.04.15 | 11:30

Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού

Θερμή η ανταπόκριση των κατοίκων του Δήμου Σαρωνικού, στο κάλεσμα του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, για τη συγκέντρωση τροφίμων, με σκοπό την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η οποία πραγματοποιήθηκε σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, το Σάββατο, 4 Απριλίου 2015. 

Χάρη στην ευαισθητοποίηση των πολιτών, το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο ενισχύθηκε με είκοσι ένα καρότσια super market γεμάτα τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν στις οικογένειες των δικαιούχων. 

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, υπεύθυνος για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Σταμάτης Γκίνης, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι προσέφεραν από το περίσσευμα, αλλά και το υστέρημά τους, το οποίο είναι πάνω από όλα περίσσευμα ψυχής και ανθρωπιάς προς τους πάσχοντες συμπολίτες μας. 

«Ένα μεγάλο μπράβο ανήκει και στους εθελοντές του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας, οι οποίοι αφιέρωσαν τον προσωπικό τους χρόνο, ώστε να πάρει σάρκα και οστά αυτή η πράξη αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο» τονίζεται. 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού λειτουργεί ήδη από τις αρχές του 2015, φροντίζοντας 180 οικογένειες. Χωρίς καμιά πρόθεση κοινωνικού στιγματισμού των δικαιούχων, παρέχεται βοήθεια, με απώτερο στόχο την ομαλή ενσωμάτωση των οικογενειών στον κοινωνικό ιστό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ