29.05.20 | 13:35

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Μέχρι και την ημέρα της ορκωμοσίας του ως Περιφερειάρχης στο Δήμο του ο Γ. Πατούλης
29.08.19 | 15:22

Μέχρι και την ημέρα της ορκωμοσίας του ως Περιφερειάρχης στο Δήμο του ο Γ. Πατούλης

Επίσκεψη στο υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ευτέρπης, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής και απερχόμενος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μετά την δοκιμαστική έναρξη λειτουργίας του στις 27 Αυγούστου, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης. 

Το σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ, ένα ακόμη μεγάλο έργο της Διοίκησης Πατούλη, έγινε πραγματικότητα μετά από αίτημα δεκαετιών της τοπικής αγοράς και της τοπικής κοινωνίας και αφού απαιτήθηκε να ξεπεραστούν μια σειρά από γραφειοκρατικές δυσκολίες.

Ο κ. Πατούλης περιηγήθηκε στους χώρους του υπόγειου πάρκινγκ τριών επιπέδων, συνομίλησε με τους υπεύθυνους και αντάλλαξε απόψεις με τους πολίτες.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του, που πλέον το πάρκινγκ είναι στη διάθεση των πολιτών δήλωσε:

«Μετά από μεγάλη προσπάθεια δική μου και των συνεργατών μου πετύχαμε σήμερα οι πολίτες να μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν σ’ ένα σύγχρονο υπόγειο παρκινγκ που διευκολύνει τόσο τους ίδιους, όσο και την ευρύτερη περιοχή του Εμπορικού μας Κέντρου και συμβάλλει παράλληλα στην βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων, έχοντας ως επακόλουθο και την προστασία του περιβάλλοντος. Αφήνουμε παρακατηθήκη στην πόλη αυτό το σημαντικό έργο υποδομής που μαζί με την «Smart Plaza» γίνονται σημείο αναφοράς για το Μαρούσι και πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους.»             

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ