16.07.20 | 07:27

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΑΛΙΜΟΥ

Μετά από 10 χρόνια πεζογέφυρα στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου
16.03.16 | 20:40

Μετά από 10 χρόνια πεζογέφυρα στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου

Ένα αίτημα πολλών χρόνων βρίσκει επιτέλους τη λύση του στο Δήμο Αλίμου.

Εντός του 2016, θα ξεκινήσει η κατασκευή πεζογέφυρας, στη συμβολή των λεωφόρων Ποσειδώνος και Καλαμακίου, ώστε οι πολίτες να έχουν ασφαλή και αδιάκοπη πρόσβαση στο παραλιακό μέτωπο.

Η κατασκευή της πεζογέφυρας αποτελεί αίτημα και προσπάθεια όλων των Δημοτικών Αρχών και των Κυβερνήσεων τα δέκα τουλάχιστον τελευταία χρόνια.

Η συγκεκριμένη πεζογέφυρα αποτελεί μία από τις 6, που το Υπουργείο Υποδομών θα κατασκευάσει άμεσα (στον Άλιμο, το Παλαιό Φάληρο κ.α. περιοχές), καθώς το σχετικό έργο μελετήθηκε και είναι έτοιμο να δημοπρατηθεί.


«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζη, για την ουσιαστική παρέμβαση και συμβολή του στην επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος της πόλης μας, καθώς και τη Γενική Γραμματέα Δικτύων. Αν όλα πάνε καλά, μέχρι το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η κατασκευή» τόνισε ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης, έπειτα από τη συνάντησή του με τον Υπουργό ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ., κ. Χρ Σπίρτζη και πρόσθεσε: 

«Μεγάλη πνοή θα δώσει και η υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος, ώστε να συνδεθεί πλήρως ο αστικός ιστός με την παραλία μας. Είναι ένα μεγάλο έργο που ονειρευόμαστε και διεκδικούμε». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ