19.01.20 | 13:48

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Μέλος της Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης
28.01.15 | 08:57

Μέλος της Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης, ανέλαβε μία ακόμα αρμοδιότητα, αυτή τού μέλους της Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε.

Συγκεκριμένα, μετά από πρόταση του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε., Γιώργου Πατούλη, ο Δήμαρχος Σαρωνικού είναι πλέον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Αυτοδιοίκησης Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε., η οποία εξειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών, μελετητικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών, με επίκεντρο την τοπική ανάπτυξη. 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού - ήδη εκλεγμένο μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής - αποδέχθηκε το νέο αυτό ρόλο, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε., προσβλέποντας στην καλύτερη διεκδίκηση και ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου του. 

«Στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή δικτύωση του Δήμου Σαρωνικού, η ανάπτυξη συνεργασιών με έμφαση τους τομείς της χρηματοδότησης και της απορρόφησης επιχειρησιακών και επενδυτικών προγραμμάτων, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους, είτε αυτοί προκύπτουν από αμιγώς Ευρωπαϊκά Προγράμματα, είτε από Εθνικούς πόρους.  

Ως Δήμαρχος Σαρωνικού έχω δεσμευτεί, και αυτό πράττω καθημερινά, να υπηρετώ με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των συνδημοτών μου» σημείωσε ο κ. Σωφρόνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ