13.08.20 | 05:35

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Μείωση των δημοτικών τελών στον Δήμο Παιανίας
31.12.13 | 13:33

Μείωση των δημοτικών τελών στον Δήμο Παιανίας

Ο Δήμαρχος Παιανίας Δημήτρης Γ. Δάβαρης και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, αποφάσισαν ομόφωνα να εφαρμόσουν μια νέα πολιτική ανταποδοτικών τελών, για να στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία τα νοικοκυριά και τα μικρομεσαία καταστήματα της Παιανίας και των Γλυκών Νερών.

Σε μια περίοδο που δοκιμάζονται οι αντοχές των νοικοκυριών του Δήμου και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες αγωνίζονται να επιβιώσουν, ο Δήμος Παιανίας τους στηρίζει στην πράξη, εφαρμόζοντας μια νέα πολιτική ανταποδοτικών τελών. 

«Παρά το γεγονός ότι, η Κρατική Χρηματοδότηση έχει μειωθεί κατά 70% τα τελευταία 3 χρόνια, ο Δήμος μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο ανταποδοτικών υπηρεσιών που προσφέρει, χωρίς να επιβαρύνει τους κατοίκους.

Σύμφωνα με την απόφαση οι συντελεστές τέλους καθαριότητας και φωτισμού μειώνονται για τους στεγασμένους χώρους που χρησιμοποιούνται ως κατοικία σε ποσοστό 30% και για τους  μικρούς επαγγελματικούς χώρους (μέχρι 150 τ.μ.) σε ποσοστό 10%, ελπίζοντας να ανακουφίσουμε τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας της Παιανίας και των Γλυκών Νερών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου.   

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ