17.01.19 | 12:51

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η μεγαλύτερη σχολική ανέγερση των τελευταίων 30 ετών στον Δήμο Μαρκοπούλου
11.01.18 | 08:46

Η μεγαλύτερη σχολική ανέγερση των τελευταίων 30 ετών στον Δήμο Μαρκοπούλου

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, ο δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας ενημερώνει ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο των «Κτιριακών Υποδομών», στην 153η Συνεδρίασή του, ενέκρινε παμψηφεί, τα τροποποιημένα οικονομικά και συμβατικά Τεύχη Δημοπράτησης του Έργου «2ο Λύκειο Μαρκοπούλου Μεσογαίας (Πόρτο Ράφτη)», ιδίου προϋπολογισμού 5.870.000 €.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των «Κτιριακών Υποδομών», Βασίλειος Καραγιάννης, εξουσιοδοτήθηκε, ώστε να ορίσει την ημερομηνία της Δημοπράτησης, να εγκρίνει τους όρους και να υπογράψει την διακήρυξη του Έργου.

Το νέο αυτό σχολείο θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη σχολική κτιριακή ανέγερση των τελευταίων τριάντα ετών στον Δήμο Μαρκοπούλου, απαντώντας στο πάγιο αίτημα στέγασης του Λυκείου Πόρτο Ράφτη.

Επισημαίνεται ότι, για να αποτραπεί κάθε πιθανότητα απένταξης του έργου, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Άγγελος Ρούσης, επανειλημμένα απευθύνθηκαν το τελευταίο τρίμηνο τόσο προφορικώς, όσο και εγγράφως στις «Κτιριακές Υποδομές», προκειμένου να τεθεί η δημιουργία του νέου σχολείου, σε άμεση προτεραιότητα.

«Η θετική αυτή εξέλιξη - η οποία ουσιαστικά, θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών - έρχεται να δικαιώσει την συντονισμένη και επίμονη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και ασφαλώς, να πιστοποιήσει για άλλη μια φορά την συνέπεια, ανάμεσα σε λόγια και έργα», τονίζεται στην ανακοίνωση του δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ