22.09.19 | 02:25

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΦΟΡΕΙΣ » Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

ΒΑΕ: Μεγάλη νίκη της Διοίκησης αλλά... προειδοποιεί ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ
22.02.19 | 10:34

ΒΑΕ: Μεγάλη νίκη της Διοίκησης αλλά... προειδοποιεί ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Παρά τη σημαντική επιτυχία της Διοίκησης της Ομοσπονδίας - αποφασιστική κινητοποίηση και άμεση κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης από το Υπουργείο Οικονομικών - προειδοποιητικός, με μήνυμά του προς τους εργαζομένους των Δήμων, ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκος Τράκας, για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.  «…Δεσμεύομαι προσωπικά ότι ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ! Αν δεν υπάρξει οριστική λύση και δικαίωση στα Β.Α.Ε. αλλά και με την επαναφορά του προληπτικού ελέγχου στους Ο.Τ.Α. η απάντηση της Ομοσπονδίας θα είναι δυναμική».

 

Ολόκληρο το μήνυμα

«Συνάδελφοι

Η απεργιακή μας κινητοποίηση απέδειξε το δίκιο του αγώνα και την ενότητα του κλάδου.

Αποδείξαμε ότι τα ΜΑΤ και η κυβερνητική αυθαιρεσία ,όχι μόνο δεν μπορούν να μας τρομοκρατήσουν, αντίθετα γιγαντώνουν την θέληση μας για την ανατροπή των πολιτικών που καταστρατηγούν τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Η κατάληψη του Υπουργείου Οικονομικών έστειλε το μήνυμα της νίκης , της συσπείρωσης , και την αδιαπραγμάτευτη θέση της Ομοσπονδίας στο ζήτημα των Β.Α.Ε.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του κινήματος η κυβέρνηση υποχώρησε άτακτα και αναγκάστηκε, υπό το βάρος του απεργιακού αγώνα, να καταθέσει νομοσχέδιο εντός 2 ωρών!

Δεσμεύομαι προσωπικά ότι ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ!

Αν δεν υπάρξει οριστική λύση και δικαίωση στα Β.Α.Ε. αλλά και με την επαναφορά του προληπτικού ελέγχου στους Ο.Τ.Α. η απάντηση της Ομοσπονδίας θα είναι δυναμική.

Ο αγώνας για την κατάργηση των νόμων του μνημονίου συνεχίζεται! Καλό αγώνα συνάδελφοι!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ