19.01.20 | 23:59

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Περιστερίου
12.10.15 | 15:25

Μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Περιστερίου

Tην 33η Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και τον Όμιλο ΣΚΑΪ.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, από τις 9:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ., στο Δημαρχείο Περιστερίου (Σταθμός Μετρό "Περιστέρι"), με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θριασίου Νοσοκομείου.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) Ξένη Κορόγιαννη, σε δήλωσή της, τόνισε:

«Το αίμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Είναι απαραίτητο να εξασφαλίσουμε σταθερούς εθελοντές αιμοδότες καθώς οι ανάγκες είναι πολλές και η χώρα μας δυστυχώς για να τις καλύψει, εισάγει αίμα».

Ο Δήμος Περιστερίου καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτή την κοινωνική δράση, διότι η αιμοδοσία σώζει ζωές και κοστίζει μόνο λίγο από το χρόνο μας. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 210 5701091.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ