08.12.19 | 17:47

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ

Τ. Μαυρίδης: «Το τρίπτυχο των δύο πρώτων χρόνων της διοίκησής μας»
22.09.16 | 12:24

Τ. Μαυρίδης: Το τρίπτυχο των δύο πρώτων χρόνων της διοίκησής μας

Χρηστή οικονομική διαχείριση, προγραμματισμός και έργα ουσίας είναι το τρίπτυχο των αρχών, με τις οποίες πορεύεται στα 2 πρώτα χρόνια της θητείας της η Δημοτική Aρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Αυτό αποκάλυψε ο Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου, Τάσος Μαυρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές.

Καταρχήν, ο κ. Μαυρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη μέχρι σήμερα συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, που έχει αποδώσει καρπούς, προς όφελος πάντοτε των δημοτών. «Πρέπει να ξεφύγουμε από τις όποιες κομματικές αγκυλώσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαζόμαστε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαυρίδης.

Αναφερόμενος στα χρηματοδοτούμενα από την Περιφέρεια έργα, ο Δήμαρχος στάθηκε στην ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Πεύκης (300.000 ευρώ), στην ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου Πεύκης (500.000 ευρώ), στους νέους αγωγούς όμβριων υδάτων (1,5 εκ. ευρώ) και στην ολοκλήρωση του μεγάλου έργου των 2 κολυμβητηρίων προϋπολογισμού 11 περίπου εκ. ευρώ μέχρι τέλος του έτους.

Επιπροσθέτως, ο Δήμαρχος έκανε εκτενή αναφορά στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου, το οποίο ξεκίνησε επί Διοίκησης Δημήτρη Φωκιανού και ολοκληρώθηκε επί δικής του θητείας τον Ιανουάριο του 2016, με την αναχρηματοδότηση των δανείων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Τέλος, ο κ. Μαυρίδης έβαλε τέλος στην παραπληροφόρηση και την σπέκουλα της αντιπολίτευσης, όπως είπε, σχετικά με την κατασκευή "πράσινου σημείου" στο ημιτελές κλειστό γυμναστήριο της Λυκόβρυσης, ξεκαθαρίζοντας πως μοναδικός στόχος της Δημοτικής του Αρχής είναι η αποπεράτωση του έργου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μαυρίδη στο παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=KLpjIjEl0_I

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 9.00-11.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ